Pozovite +381 62 355 495

Zašto mi je kosa lepša kada je frizer opere, nego kada to uradim sama?

Verovatno ovo pitanje sebi postavi svaka žena, kada kod kuće nemoćno pokuša da osuši i isfenira kosu, onako kako to frizer uradi.

Da razuverim one koje, misle da to same nikada neće moći da urade.  Ne moramo biti vične frizerskom zanatu da bi nam kosa lepo izgledala.

Prvo pravilo je da, kosu morate negovati!

Kao što znate da odaberete kremu za lice, tako morate znati šta je najbolje za vašu kosu. Kom tipu kose, ona pripada. Da li je gusta sa debelom ili tankom dlakom?! Ili je retka, bez volumena?! Da li se mnogo masti, pa morate često da je perete, jer vam je seborejičan skalp ili koristite pogrešan šampon i regenerator.

Kada upoznate vašu kosu i shvatite kom tipu ona pripada, onda možete tražiti pravi šampon, regenerator ili masku za negu.

A sada da vam odgovorim na ono pitanje sa početka priče. Vaš frizer koristi profesionalne preparate za negu i oblikovanje. Obradovaću vas, možete to i vi. Sve to postoji i u ambalaži predviđenoj za kućnu upotrebu. Ukoliko vam se dopada to što vaš frizer koristi i odgovara vašoj kosi, pitajte ga, pa se vidimo na Tvojoj Kosi .

p.s. Ono što nemamo, potrudićemo se da vam nađemo.

           

Povezani postovi

Komentari su zatvoreni