Pozovite +381 62 355 495

Frizer ili terapeut?!

Kada idete kod frizera?

Kada zaista treba da se šišate i farabate ili se neretko desi, da je to baš onda kada nešto u životu morate da promenite, pa je to najlakše uraditi sa frizurom.

Realno, mnogo je lakše promeniti dužinu kose ili boju, nego posao ili dečka, zar ne?! Svaka od nas se našla u situaciji kada je svoje nezadovoljstvo rešavala odlaskom kod frizera.

Moj frizer mi je jednom prilikom ispričao  da mu se dešavalo da, kao pravi terapet na seansi, odsluša mušteriju koja je došla, da u očaju drastično promeni svoj lični opis. I da je on, na kraju ubedi da ode kući i još jednom dobro razmisli, pre nego što bude kasno.

Pitam ga zašto? Možda bi joj baš prijala takva promena. Možda, kaže on, u tom trenutku, ali sutradan bi došla u još većem očaju da je vratim u pređašnje stanje.

Priznajte da se i vama nešto slično dešavalo. Meni jeste i to u više navrata. Znate kada dođe onaj dan, da vam od ranog jutra ništa ne ide o ruke. Da vas sačeka neki pakao na poslu i da vaš šef iskali svoj bes na vama. Pa vas  mama izbaci iz cipela, sa nekim nebitnim komentarom i na kraju, on. Bas tog dana vas je i on doveo do očaja. 

Šta bi taj dan mogla da uradim, da se osećam bolje?! Idem kod frizera.

Ošišaću se! Promeniću boju kose! Napraviću neku promenu na sebi i biću srećna.

Možda, ali ne uvek.

Zapitajte se kada pomislite na drastičnu promenu, da li je to jedan od onih dana ili biste zaista to želeli. Da li kod frizera idete na terapiju ili je to realna promena, koja vam treba.

Možda sačuvate svoju kosu od naleta  lošeg raspoloženja.

Sačuvaj Tvoju Kosu!

Povezani postovi

Komentari su zatvoreni